Akasha-reading

Akasha-reading

Wat zijn de Akasha-kronieken?

Het lezen van de Akasha-kronieken biedt een boeiende reis door het verleden, het heden en zelfs de toekomst. Deze onzichtbare ‘kosmische archieven’ bevatten de diepste kennis en ervaringen van de mensheid en individuele zielen en verschaffen ons inzicht in onze levens en de wereld om ons heen.

Wanneer we ons openstellen voor de Akasha-kronieken, krijgen we toegang tot een schat aan informatie die ons kan helpen bij persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Het is als het openen van een boek waarin de levensverhalen van iedereen zijn vastgelegd, en waarin de antwoorden op onze diepste vragen te vinden zijn.

Het lezen van de Akasha-kronieken is een spirituele zoektocht die ons kan leiden naar een dieper begrip van het Universum en onze plaats daarin. Het biedt ons de kans om de wijsheid van eeuwen te verkennen en te omarmen, en om te groeien als individu en als lid van de menselijke familie.

Hoe verloopt een Akasha-reading?

De reading begint met een voorbereidingsfase waarin ik me via meditatie afstem op de Akasha-energieën en spirituele gidsen. Dit is essentieel om een sterke energetische verbinding te creëren met de Akasha-kronieken. In Akasha-readings fungeer ik zelf als de verbindende schakel tussen kosmisch bewustzijn en de andere persoon.

Vervolgens bespreken we jouw doelen, vragen en intenties. Dit helpt mij om de reading af te stemmen op jouw specifieke behoeften.

Hierna open ik de Akasha-kronieken met een gebed, wat een energetische poort creëert naar de universele bron van kennis. Tijdens de reading ontvang ik informatie en inzichten uit de Akasha-kronieken, die zich kunnen manifesteren in de vorm van woorden, beelden, gevoelens of geluiden. Je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen over specifieke zaken of levensgebieden.

Na het delen van de Akasha-inzichten bespreken we de verkregen informatie om het beter te kunnen begrijpen en integreren.

Ten slotte wordt de reading afgesloten met dankbaarheid en het sluiten van de Akasha-kronieken.

Healing tijdens een Akasha-reading

Tijdens een Akasha-reading is het mogelijk om niet alleen informatie te verkrijgen, maar ook healing te ontvangen.

Gedurende de reading worden fysieke, emotionele en spirituele blokkades zichtbaar. Deze energetische onevenwichtigheden kunnen de oorzaak zijn van fysieke of emotionele problemen.

Het is mogelijk om deze energievelden in evenwicht te brengen. De combinatie van inzichten uit de Akasha-kronieken en energetische healing maakt de reading tot een krachtig instrument voor persoonlijke groei en transformatie.

Welke vragen kan je stellen?

Tijdens de reading is het mogelijk om vragen van verschillende aard te stellen, die dieper inzicht en begeleiding bieden met betrekking tot ons leven, bewustzijn en groei. Dit helpt ons onszelf beter te begrijpen en de kansen in ons leven te herkennen. Klik op de onderstaande link om enkele van deze vraagtypes te bekijken:

Tarieven:

Een reading duurt tussen 60-90 minuten en kan zowel persoonlijk als online plaatsvinden. De kosten bedragen 75 Euro per reading.

Je kunt een afspraak maken via info@rajayogautrecht.nl.

Waarom kiezen voor ons

Bij ons vind je kwaliteit en toewijding, maar ook:

Spirituele Groei en Zelfontdekking

Ontdek je ware Zelf via de Sutra’s van Patanjali.

Lichamelijke en Geestelijke Gezondheid

Bereik welzijn en vitaliteit.

Levensdoel

Ontdek je levensdoel en realiseer je volledige potentieel.

Kosmische Verbindingen

Verdiep je spirituele verbondenheid met het Universum.

Ideale Leefwijze

Cultiveer een ideale levensstijl en morele waarden.

Verbondenheid met de Natuur

Ontwikkel een diepere connectie met de natuur.

Meditatie, Contemplatie en Bewustzijn

Verhoog je bewustzijn en vind innerlijke rust en balans.

Altruïsme en Vrede

Ondersteun de harmonieuze groei van de samenleving.