Algemene informatie

Informatie over de lessen

De yogalessen kunnen zowel persoonlijk in de yogastudio als online worden gevolgd. De beste optie is om persoonlijk aanwezig te zijn. Je bent van harte welkom om naar de yogazaal te komen, zodat je de kracht van de yogaoefeningen en de voordelen van de gemeenschap direct kunt ervaren. Mocht je echter ver weg wonen of om andere redenen (bijvoorbeeld vakantie, ziekte) niet persoonlijk aanwezig kunnen zijn, hoef je niet af te zien van de Raja Yoga lessen, je kunt deze online volgen. Het doel is om in beide gevallen te helpen bij het bereiken van Zelfontwikkeling.

Momenteel geef ik yogales aan meerdere gevorderde groepen. Helaas, vanwege de behoefte aan voldoende tijd en aandacht voor mijn kinderen en dierbaren, heb ik moeten besluiten om geen nieuwe yogagroepen te starten in september 2023. Ik geloof dat het belangrijk is om een evenwicht te vinden tussen mijn passie en mijn persoonlijke verantwoordelijkheden tegenover onze kinderen.

De volgende beschikbare lessen voor het basisjaar (voor beginners) zullen pas in september 2024 starten. Als iemand graag aan de yogales deel wil nemen, kan diegene zich aanmelden. Degenen die nu al op de wachtlijst staan, krijgen zeker de mogelijkheid om de yogalessen in 2024 te volgen. 

Als iemand al deelgenomen heeft aan Raja Yoga lessen, kan diegene contact met mij opnemen met het verzoek om zich aan te sluiten bij één van de groepen en verder te gaan met de lessen.


Waarom kiezen voor ons

Bij ons vind je kwaliteit en toewijding, maar ook:

Spirituele Groei en Zelfontdekking

Ontdek je ware Zelf via de Sutra’s van Patanjali.

Lichamelijke en Geestelijke Gezondheid

Bereik welzijn en vitaliteit.

Levensdoel

Ontdek je levensdoel en realiseer je volledige potentieel.

Kosmische Verbindingen

Verdiep je spirituele verbondenheid met het Universum.

Ideale Leefwijze

Cultiveer een ideale levensstijl en morele waarden.

Verbondenheid met de Natuur

Ontwikkel een diepere connectie met de natuur.

Meditatie, Contemplatie en Bewustzijn

Verhoog je bewustzijn en vind innerlijke rust en balans.

Altruïsme en Vrede

Ondersteun de harmonieuze groei van de samenleving.